Concert gratuït de Lildami al centre comercial Splau

This activity has expired.

Visit our website www.turismebaixllobregat.com

Share:

Splau dóna la benvinguda a l'època primaveral amb magnificència amb el festival 'Pétalo'. Després de l'actuació del grup d'electropop i indie pop Cupido el 9 de març, el centre comercial acollirà el dia 23, a les 20 h, el concert showcase de l'artista català Lildami, que presentarà per primera vegada en directe el darrer disc, 'Dummy '.

'Dummy', el tercer disc, inclou 12 cançons de dancehall, trap, rap, bachata i pop, entre les quals figura el seu èxit 'Supermercat', que va ser el videoclip en català més reproduït a Youtube l'any 2022. En aquest nou àlbum, molt més vitalista i alegre que els dos anteriors, Lildami ha col·laborat amb artistes com el músic i raper Sr. Chen, Triquell -segon finalista del talent 'Eufòria'- i el grup de pop punk i música urbana Flora.

Així mateix, Lildami repeteix aquest any com a jurat a la segona temporada del concurs musical de TV3 'Eufòria', que va començar el passat 10 de març.

Aquella mateixa tarda, a les 18 h, els visitants del centre se sorprendran amb el xou BMX dels esportistes de The Ungravity Academy, el primer skatepark indoor de Barcelona creat especialment per practicar skate, scooter, BMX i patinatge.

A més, de 17 a 20 h, a la planta 0, els assistents podran preparar-se per al xou en el Beauty Station -maquillatge sostenible de la mà de KIKO MILANO i una experiència Hairstyle de la mà de BOB Hair- i un taller de personalització de peces per donar una segona vida a la roba. Les famílies també podran participar en un taller de Nendo Dango, que consistirà en la creació de més de 700 boletes de llavors a partir d'argila que es faran servir per reforestar el riu Llobregat.
 

Contact
Correu electrònic
info@intermedia.cat
Telèfon
934 71 90 80
Nom de l'empresa organitzadora
Centre comercial Splau
Data de celebració
23 de març
Any de celebració
2023
Horari

20 h

Població
Cornellà de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Av. del Baix Llobregat, s/n - 08940
Preu

Gratuït