El Baix Llobregat Convention Bureau es promociona al Global Mice Forum

Partager:

Els passats 17 i 18 de febrer va tenir lloc el Global Mice Forum a la Llotja de Mar de Barcelona, un workshop de referència en què buyers europeus i internacionals de reunions i incentius poguessin conèixer de primera mà els millors destins turístics i les novetats del sector MICE.

El Consorci de Turisme va participar-hi amb el programa Baix Llobregat Convention Bureau. Al llarg dels dos dies es van mantenir reunions individuals amb diferents buyers a qui se'ls va presentar l’oferta de serveis i espais que hi ha a la comarca, a través de reunions preestablertes amb empreses organitzadores de reunions i incentius principalment de França, Països Baixos i Suècia així com de la resta d’Espanya.

El programa es va completar amb sessions de formació, tallers de teambuilding que permetien fer networking entre buyers i suppliers més enllà de les reunions preestablertes. 

 

En finalitzar el workshop, un grup de 10 buyers internacionals van realitzar un famtrip per la comarca. Durant el cap de setmana del 18 i 19 de febrer, el grup va poder visitar i gaudir dels serveis d’alguns espais adherits al Baix Llobregat Convention Bureau: Hotel Playafels, High Fidelity Collective, Casanova Beach Club (Grupo Lancaster), Cripta Gaudí i Colònia Güell, Kauai Gavà Mar i Catalina Venue.