Suma’t a la campanya ‘El SuperMes’, l'abril més familiar al Baix Llobregat

Partager:

El proper mes d'abril, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa la campanya de promoció turística "El SuperMes, l'abril més familiar al Baix Llobregat". Amb aquesta acció es vol atraure especialment públic familiar i de proximitat amb un aparador de més d'un centenar d’activitats familiars d’oci, cultura, allotjament i gastronomia a la comarca amb promocions i descomptes especials en exclusiva per a famílies.

La campanya estarà en vigor en exclusiva els 5 caps de setmana del mes d'abril, de l'1 d'abril a l'1 de maig, incloent la Setmana Santa. L’objectiu, donar una nova empenta al sector turístic del Baix Llobregat, setmanes abans de la campanya d'estiu.

L’acció de promoció anirà acompanyada d'una important campanya de comunicació i publicitat, amb presència tant en premsa online i newsletters, com també en mitjans de transport i xarxes socials. A més, el SuperMes del Baix Llobregat organitzarà diferents concursos a les xarxes socials per premiar a les famílies amb experiències molt completes a la comarca, que inclouran activitats, àpats i allotjaments.

Es tracta d'una campanya de gran impacte sense precedents a Catalunya, que va posar en marxa el Consorci de Turisme del Baix Llobregat l’any 2016 amb una important implicació del sector públic i del sector privat de la comarca. Les espectaculars xifres de participació d’any anteriors han evidenciat l’enorme potencial turístic de la comarca del Baix Llobregat que, any rere any, consolida la seva aposta pel turisme familiar.

logo el supermes

Participa al SuperMes!

Les empreses i entitats turístiques de la comarca interessades en participar en la campanya “El SuperMes” han d'oferir una promoció especial dels seus productes turístics amb un descompte igual o superior a un 10%. Els establiments interessants en incloure una activitat en aquesta campanya, han d’emplenar el següent formulari abans del 20 de març de 2023.

Formulari de participació: https://www.turismebaixllobregat.com/ca/form/alta-supermes-2023 

 

El SuperMes