Els Punts d'Informació del Baix Llobregat visiten els atractius turístics d'Esparreguera

Partager:

Els Punts d'Informació Turístics del Baix Llobregat han visitat els principals atractius turístics d'Esparreguera. En aquesta jornada, celebrada el 26 d'abril, s'ha comptat amb la participació de 28 assistents de 21 punts d'informació, els quals han descobert el Museu de la Colònia Sedó on han conegut l’estructura i el funcionament d’una colònia industrial que conserva una gran turbina de 1.400 CV del segle XIX, aquesta visita s'ha complementat amb un itinerari per la colònia, on s'ha observat el salt de Broquetes, l’aqüeducte, la casa dels Sedó, l’església i les cases obreres. La ruta per Esparreguera ha continuat pel centre de la vila, amb una visita guiada al Teatre La Passió -amb una visita entre bastidors-, una descoberta de la tradició ceramista d'Esparreguera amb Ceràmiques Sedó, una visita al taller de cistelleria artesanal Laratelier; i per últim, una visita a l'Església de Santa Eulàlia d’Esparreguera, on el grup ha pujat al seu campanar, el segon més alt de Catalunya (63 metres) i que compta amb magnífiques vistes de Montserrat i del riu Llobregat .

Aquesta sessió de descoberta dels principals atractius de la comarca forma part del calendari formatiu del programa PIT (Punts d'Informació Turística).

Aquest programa té com objectiu ampliar la xarxa d’oficines de turisme amb altres espais, empreses i entitats de la comarca. Es tracta d'establiments (públics o privats) que tenen contacte directe amb el turista, que si bé no poden donar un servei tant complert com les oficines de turisme, però sí que exerceixen una funció informadora en cobrir aquells horaris i territoris que no ho fan les oficines.

Al Baix Llobregat 110 empreses estan certificades com a Punt d'Informació Turístic, i 10 empreses noves participen actualment en el programa per tal de distingir-se com a punt d'informació:

https://www.turismebaixllobregat.com/ca/punts-dinformacio-turistica