La imatge del Consorci de Turisme del Baix Llobregat s'ha renovat apostant per una nova marca més identificativa i reconeixible. Els nous logotips mostren i reflecteixen la riquesa de la comarca, un territori on es pot gaudir d’una variada oferta turística.

El disseny s'aplica tant al logo institucional del Consorci de Turisme, com també al logo genèric per a campanyes de promoció turística i al del Baix Llobregat Convention Bureau. Totes tres imatges gràfiques mantenen una mateixa línia, un estil net, minimalista, i clar, de línies senzilles amb la “B” de Baix i la “LL” de Llobregat com a protagonistes. Tot plegat, per a respectar la identitat corporativa de la marca, i per a identificar sota el mateix paraigües les tres imatges.

 

logo consorci turisme baix llobregatlogo turisme baix llobregat  logo baix llobregat convention bureau

Aquesta renovació, però no oblida els valors intrínsecs que vol transmetre l’ens. Per aquest motiu es manté el claim del Consorci de Turisme del Baix Llobregat: “A un salt de Barcelona”.  De fet, el nou disseny té com a objectiu explicar i remarcar aquesta proximitat de la comarca a la ciutat de Barcelona, una destinació turística sorprenent, plena d'experiències úniques i d'atractius singulars que s'expliquen a través de la seva marca.

a un salt de bcn  

Amb la nova imatge corporativa es pretén diferenciar, millorar i identificar millor l’oferta turística del Baix Llobregat, per aquest motiu s’ha apostat per un estil pla i modern que ajudi al reconeixement de la marca Baix Llobregat.

 

Aquí podeu descarregar-vos els logotips en les seves versions, en els formats gràfics més habituals. Prioritàriament s'ha d'utilitzar la versió en color degradat. Per a la seva correcta aplicació seguiu les normes bàsiques d'utilització.

Per descarregar l'arxiu trieu de la següent taula el format del logotip i feu clic en "JPG", "PNG" (amb fons transparent) o "AI" (en format vectorial).

 

LOGO INSTITUCIONAL
Logotip Consorci degradat Logo Consorci Coral Logo Consorci Negre Logo Consorci Blanc
JPG   PNG   AI JPG   PNG   AI JPG   PNG   AI PNG   AI

 

Manual d'identitat corporativa - Baix Llobregat Consorci de Turisme

 
LOGO DE PROMOCIÓ 
Logotip Promoció degradat Logotip Promoció degradat Logo Promoció Negre Logo Consorci Blanc
JPG   PNG   AI JPG   PNG   AI JPG   PNG   AI PNG   AI

 

Manual d'identitat corporativa - Baix Llobregat Turisme

 

LOGO CONVENTION BUREAU
Logotip CB color Logo Convention Bureau Logo Convention Bureau Negre Logo Consorci Blanc
JPG  PNG  AI JPG  PNG  AI JPG  PNG  AI PNG  AI

 

Manual d'identitat corporativa - Baix Llobregat Convention Bureau in Barcelona

 

LOGO "A UN SALT DE BARCELONA" 
  Logotip Eslogan degradat Logo Eslogan Negre Logo Eslogan Blanc
CAT JPG  PNG  AI JPG  PNG  AI PNG  AI
ESP JPG  PNG  AI JPG  PNG  AI PNG  AI
ANG JPG  PNG  AI JPG  PNG  AI PNG  AI
FR JPG  PNG  AI JPG  PNG  AI PNG  AI

 

Manual d'identitat corporativa - Eslògan El Baix Llobregat "A un salt de Barcelona"

 


Normes bàsiques d'utilització:

Preferiblement la marca ha d'utilitzar-se sobre fons blanc i sempre respectant l'àrea d'exclusió, perquè les relacions de contrast entre els colors corporatius i el fons no alterin la seva correcta llegibilitat.

No està permesa en cap cas l'alteració dels colors, proporcions, disposició o acabat de cap dels elements que conformen la marca.

Els colors establerts com a bàsics per a la reproducció dels signes d'identitat són tres: el degradat corporatiu principal format pel Pantone 1785C i Pantone 130C, que serà emprat per a reproduir l’isotip, i el Pantone Process Black C que serà emprat per a reproduir el logotip.