El col·lectiu Sabors de l’Horta del Baix Llobregat es torna a reunir presencialment a la Trobada de Restauradors 2021

Partager:

El passat 15 de juny, i després de vàries sessions online, el col.lectiu Sabors de l’Horta del Baix Llobregat va retrobar-se en una nova edició de la Trobada de Restauradors 2021 amb molta força i il.lusió.

La jornada, organitzada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, el Consorci del Parc Agrari, i amb el suport de la Xarxa Productes de la Terra, va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal, al Parc Torreblanca, i amb la fi d’aportar contingut que sumi al seu negoci, a més de generar networking, la Trobada es centrà en dos parts: una de formació i un altre de noves experiències.

Durant la primera part, vam comptar amb Sergio Gil, Manager de Fundación Restaurantes Sostenibles i Ceo de Gastropología – Restauración Sostenible.

Sota el títol La sostenibilitat integral: una eina de gestió, va donar Claus per optimitzar recursos i gestionar de forma més eficient els restaurants i la posada en valor de la sostenibilitat relacional dels  espais gastronòmics.  

A la 2a part es va realizar un taller de la mà de l’empresa Loveferments amb Nicolás Lavalliere i

Robert Ruiz. Amdós. Ambdós, amants del desenvolupament sostenible, van demostrar que fer negoci de

forma conscient, ètica i justa és possible.

Així, els 53 restauradors del col.lectiu Sabors de l’Horta del Baix Llobregat van poder gaudir de l’experiència de tastar diferents tipus de fermentats amb producte Fresc del Parc Agrari i de com els poden aplicar a la cuina per als seus clients.