Més d’un miler de famílies han aprofitat els descomptes del SuperMes del Baix Llobregat

Partager:

L’última edició del SuperMes del Baix Llobregat, celebrada el passat mes d’abril, ha captivat de nou al públic català, especialment al públic familiar. Més de mil famílies han activat alguna de les promocions i descomptes des del web, que ha rebut més de 100.000 visites durant les cinc setmanes que ha durat la campanya. Aquestes xifres, tornen a demostrar que el SuperMes del Baix Llobregat és una de les accions promocionals que més atrau al turista de proximitat.


Enguany, el SuperMes del Baix Llobregat ha comptat amb la participació de 65 empreses i entitats turístiques de la comarca, que han posat a l’abast de tothom descomptes i promocions especials.

Han estat cinc caps de setmana amb activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia de la comarca amb descomptes especials exclusivament per al públic familiar, per a que gaudissin d’activitats d’oci i d’aventura, per a fer rutes a la natura, visitar museus, tastar la gastronomia i descansar en allotjaments, entre d’altres.


Entre les activitats del SuperMes d’enguany, cal destacar les propostes que van incloure importants descomptes per a visitar alguns dels principals atractius turístics de la comarca, com ara les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, el CRAM, els Museus de Martorell, el Canal Olímpic de Castelldefels, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues, o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell.

També, durant aquest SuperMes es van organitzar activitats completament originals, com ara la possibilitat de convertir-se en xef per un dia, iniciació a l’escalada, fer de pagès o gaudir d’un passeig amb carruatge de cavall pel Parc Agrari del Baix Llobregat, entre d’altres.

El SuperMes és una campanya creada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, amb una gran implicació del sector públic i del sector privat de la comarca. Les xifres de participació de cada edició segueixen evidenciant el gran potencial turístic de la comarca del Baix Llobregat que, any rere any, consolida la seva aposta pel turisme familiar