Els Punts d'Informació del Baix Llobregat visiten la finca Ca n'Estella de Sant Esteve Sesrovires

Partager:

El passat 15 de juny els Punts d'Informació Turístics del Baix Llobregat van conèixer la Finca Ca n'Estella de Sant Esteve Sesrovires, on van descobrir el món del vi i el cava a través d'una visita a aquest petit gran celler familiar de la DO Penedès i de la DO Cava, on elaboren els vins Clot dels Oms i els Caves Rabetllat i Vidal. Situat just al costat de Martorell, a tan sols 20 minuts de Barcelona i de camí a Montserrat, aquestes terres i el vi són la seva passió, i per aquest motiu, obren les portes de casa seva als visitants per compartir el seu amor per aquest meravellós món.

La visita a Ca n'Estella s'inclou en l'atractiva oferta enoturística del Baix Llobregat, amb cellers i bodegues que ofereixen una gran varietat d'activitats per gaudir del món de la vinya.

Aquesta sessió de descoberta dels principals atractius de la comarca forma part del calendari formatiu del programa PIT (Punts d'Informació Turística).

Aquest programa té com objectiu ampliar la xarxa d’oficines de turisme amb altres espais, empreses i entitats de la comarca. Es tracta d'establiments (públics o privats) que tenen contacte directe amb el turista, que si bé no poden donar un servei tant complert com les oficines de turisme, però sí que exerceixen una funció informadora en cobrir aquells horaris i territoris que no ho fan les oficines.

Alhora, aquests punts completen el servei que ofereixen al turista, donant un valor afegit a través de proporcionar informació turística per a continuar l’estada del turista, tot millorant la satisfacció del mateix, en rebre informació adequada, contrastada i fiable.

Al Baix Llobregat 90 empreses estan certificades com a Punt d'Informació Turístic, i 21 empreses noves participen actualment en el programa per tal de distingir-se com a punt d'informació:

https://www.turismebaixllobregat.com/ca/punts-dinformacio-turistica