Baix Llobregat Convention Bureau al IBTM World 2020

Partager:

Del 8 al 10 de desembre de 2020, la marca comercial Baix Llobregat Convention Bureau del Consorci de Turisme de la comarca, assistirà de forma virtual a la IBTM World, (Feria Internacional de Negocios), principal fira europea del sector turístic de negocis i que rep anualment entorn als 8.000 visitants.

Com l’any passat, el Baix Llobregat Convention Bureau estarà integrat en el equip del Barcelona Convention Bureau, reforçant amb la seva presència la destinació de Barcelona a la fira més important especialitzada en congressos, convencions i esdeveniment.

Amb el nou format virtual, degut a la situació sanitària actual, s’incorporarà la possibilitat d’establir reunions one-to-one entre els expositors i els hosted buyers, participar en networking exclusius amb la possibilitat d’accedir a un ampli programa de formació per a professionals, amb sessions formatives i conferències sobre tecnologia, sostenibilitat, els nous reptes del sector MICE i com adaptar els negocis a la nova situació.

La fira IBTM World és una cita excepcional com a punt de trobada del sector MICE i una gran oportunitat per conèixer als proveïdors claus d’aquest sector com els diferents organitzadors d’esdeveniments i empreses de mercats estatal i internacional, així com empreses i agències locals amb seu a Barcelona i que treballen amb client de mercat estranger.

L’horari de la IBTM World Virtual serà de 7 h a 22 h durant tres dies, fent possible així la connexió des de diferents franges horàries mundials i donant la possibilitat de crear un punt de trobada de la indústria MICE.