De Montserrat al mar, nou publireportatge a la revista Turisme Catalunya

Partager:

Amb la finalitat de donar a conèixer la nostra magnífica Xarxa de senders turístics que travessa el Baix Llobregat, s’ha realitzat un nou publireportatge pel número de novembre a la revista Turisme Catalunya de MGZ Publicaciones.

Ara, quan més necessitem de la natura i dels seus beneficis, cal recordar el gran patrimoni natural que ens envolta i del qual tothom pot gaudir. Aquest publireportatge es centra en dos magnífiques rutes, que inclouen alguns dels atractius més emblemàtics de la comarca. El punt de partida són dos, Montserrat com a Eix de ponent i Martorell com a Eix del riu, amb un destí únic, les platges de Castelldefels, Gavà, Viladecans i El Prat. 

Parlem de dos recorreguts que representen una oportunitat única per conèixer les arrels, racons desconeguts, indrets amb els encants de la autenticitat, petits secrets que ja no ho són, àrees de pícnic i barbacoes, és a dir, tot un món d'oportunitats a l’aire lliure, per conèixer i gaudir a peu o en bicicleta, a un petit salt de Barcelona!

 

Més info: turismebaixllobregat.com/camins-i-senders