El Consorci de Turisme i TRAM renoven l'acord per promocionar 'La Ruta del Tram' del Baix Llobregat

Partager:

El Consorci de Turisme i TRAM renoven l'acord per promocionar la comarca del Baix Llobregat

 

  • El Consorci de Turisme renova la seva col·laboració amb TRAM, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i els ajuntaments de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern per seguir impulsant ‘La Ruta del TRAM’.

 

  • La Ruta del TRAM’ ofereix descomptes per visitar els atractius turístics, culturals i d’oci propers a la xarxa Trambaix.

 

Barcelona, 20 de març de 2023- El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, TRAM, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i els municipis de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern renoven la col·laboració per seguir impulsant ‘La Ruta del TRAM’.

La campanya turística, ja consolidada en el territori, impulsa un turisme sostenible fent ús del transport públic, per descobrir indrets rellevants, visitar edificis emblemàtics i gaudir de l'oferta gastronòmica a l’entorn del tramvia a la zona del Baix Llobregat. ‘La Ruta del TRAM’ ofereix, a més, descomptes per visitar aquests atractius turístics i culturals propers a la xarxa Trambaix (línies T1, T2 i T3).

En l’acte de llançament de la campanya, que ha tingut lloc aquest matí a la parada de TRAM Walden han participat la presidenta del Consorci de Turisme i del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Sra.Eva M. Martínez Morales; la consellera de Turisme del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Sra.Gemma Rodríguez; l’alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Sr.Oriol Bossa; l’alcalde de Sant Just Desvern, Sr.Joan Basagañas; la regidora de Sant Just Desvern, la Sra. Alicia Murciano; el regidor de Sant Joan Despí, el Sr.Alex Medrano; la regidora de Cornellà de Llobregat, la Sra.Nèlia Martínez; la regidora d’Esplugues de Llobregat, la Sra.Maribel Rodriguez; i el director general de TRAM, el Sr.Humberto López Vilalta.

 Els atractius del Baix Llobregat i ‘La Ruta del TRAM’

‘La Ruta del TRAM’ ofereix un gran ventall de propostes per descobrir com ara l’obra modernista de Jujol a Sant Joan Despí, l'antiga fàbrica de ceràmica “La Rajoleta” a Esplugues de Llobregat, el Palau Mercader i el Museu de les Matemàtiques a Cornellà de Llobregat, el Mirador i l’edifici Walden a Sant Just Desvern, i el Palau Falguera i la Ruta Modernista a Sant Feliu de Llobregat. A més, els parcs amb activitats per gaudir en família, els mercats de pagès i l’oferta gastronòmica de restaurants completen les recomanacions per gaudir d'aquesta ruta a un Salt de Barcelona.

Tota la informació de la campanya es troba a www.rutadeltram.cat, així com a les diferents plataformes de TRAM i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Gaudir de l’experiència i dels descomptes, és molt senzill, només cal accedir al web, activar la promoció i mostrar-la als establiments perquè apliquin el descompte directament.

La campanya està activa a partir d’avui i es difondrà els propers mesos a través dels canals digitals del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i de TRAM, de cartells i fulletons a l’interior dels tramvies, de vinils a les parades i d’un vinil exterior en un tramvia que circularà per la xarxa Trambaix.

 

#RutadelTram #TurismeBaixLlobregat #BaixLlobregat

 

 

MATERIALS DE DIFUSIÓ DE LA RUTA DEL TRAM:

Baners, anuncis i imatges pels mitjans de comunicació en aquest enllaç: https://nuvol.elbaixllobregat.cat/index.php/s/nx9FD7o2QJ5KEEB

 

 

Més informació a:

www.rutadeltram.cat

turisme@elbaixllobregat.cat

 

I als canals en línia:

Consorci de Turisme del Baix Llobregat

TRAM

www.tram.cat
www.twitter.com/TRAM_Barcelona
www.facebook.com/TRAMBarcelona/

 

  rutadeltram.cat     rutadeltram.cat

 

rutadeltram.cat