El Consorci participa al Work Show sobre Cicloturisme

Partager:

El passat divendres 16 d’octubre, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va participar al Work Show de Cicloturisme, organitzat pel Cercle de Turisme de la  Diputació de Barcelona. L'objectiu d’aquesta jornada: donar a conèixer una nova estratègia de màrqueting pel Cicloturisme.

Aquesta sessió va ser dirigida per Marc Ribas de Humanside i van participar diferents entitats i empreses, entre les quals figuren Consorcis de Turisme, Consells Comarcals, agències de viatges, empreses de guiatge, la majoria d’aquestes especialitzades en turisme de natura.

Aquest Work Show va ser una sessió interactiva amb dos objectius: establir noves relacions amb altres empreses amb qui generar producte turístic i establir col·laboracions, i d’altra banda, compartir coneixement del sector cicloturístic.

Durant aquesta jornada virtual interactiva, es va poder conèixer diferents empreses especialitzades en cicloturisme de la província de Barcelona, i consolidar el coneixement del sector amb una metodologia de gamificació. També es van establir noves col·laboracions professionals i es va treballar per generar un millor producte turístic.