L’únic cava Platinum a Decanter 2020 és de les Bodegues Ca n'Estella

Partager:

Les Bodegues Ca n'Estella, situades al Baix LLobregat, en el municipi de Sant Esteve Sesrovires, han rebut la prestigiosa Medalla Platinum Decanter World Wine Awards 2020 que es realitza a Londres per al seu cava Rabetllat i Vidal Gran Reserva 2015, convertint-se en l’únic cava en haver guanyat el Platinum a Decanter.

Aquest concurs és el concurs més gran i prestigiós del món on es presenten més de 16.000 vins de diferents països, dels quals només una petita selecció han estat reconeguts com a "Platinum", la matrícula d'honor amb que es premia els vins realment excepcionals.

Ca n'Estella és un petit gran celler familiar de la DO Penedès i de la DO Cava, on elaboren els vins Clot dels Oms i els Caves Rabetllat i Vidal, i que està situat just al costat de Martorell, a 20 minuts de Barcelona i de camí a Montserrat. Els inicis del celler és remunten al 1800, i des d'aquell moment no s'ha deixat mai d'elaborar vi. Actualment el celler està dirigit per la tercera generació de la família Rabetllat, que ha portat al celler a ser reconegut internacionalment pels seus vins i caves, amb premis i medalles per tot el món, com ara, el millor Chardonnay en el certamen Chardonnay du Monde al 2014, la medalla de plata en el Rosé du Monde el mateix any, i més recentment, el Cava Rabetllat i Vidal Brut Nature ha obtingut la medalla d'or al Concours International de Bruxelles.  

Els productes es poden comprar a la seva botiga on-line, més informació aquí.