Presentació Sabors de l’Horta del Baix Llobregat, l’autèntica Cuina Km0

Partager:

Convocatòria Diumenge 1 de març de 2020 a les 12.30h

 

Gaudir de la meravellosa simplicitat d’una carxofa, de d’insubstituïble espàrrec de Gavà, de la deliciosa cirera o de la suau textura d’un calçot, es més fàcil que mai gràcies al col·lectiu gastronòmic Sabors de l’Horta que, el diumenge 1 de març, presentarà la seva edició 2020 dins del marc de la Festa BRAAVA (Verdures Bràssiques d’Alt Valor Afegit) a Can Comas, seu del Parc Agrari del Baix Llobregat. Per aquesta presentació, els i les xefs dels restaurants del col·lectiu Sabors de l’Horta han preparat una curada degustació amb els productes més emblemàtics i de temporada del Baix Llobregat.

Impulsat pel Consorci de Turisme i el Parc Agrari del Baix Llobregat, el col·lectiu Sabors de l’Horta integra 59 restaurants de la comarca que ofereixen durant tot l’any una oferta gastronòmica basada en els productes del Parc Agrari, distingits amb el distintiu “Producte Fresc” i que certifica la frescor, la proximitat, la temporalitat i el saber fer de la pagesia del Baix Llobregat. En aquesta edició 2020 s’han incorporat al col·lectiu, 11 restaurants més, dels municipis de Begues, Castelldefels, El Prat de Llobregat, Martorell, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, i Viladecans.  

La presentació comptarà amb la Consellera del Consorci de Turisme, Gemma Quiñonero i amb el conegut cuiner i presentador de televisió Marc Ribas. Tanmateix, es podrà tastar tapes elaborades pel col.lectiu amb productes procedents del projecte Braava com el Bròquil de Santa Teresa, Kalettes, i Brocolets, entre d’altres. Cal destacar que tots els diners procedents de la venta dels tiquets s’entregaren al projecte solidari Magic Line del Hospital per a nens de Sant Joan de Deu.

Al llarg de tota la jornada, de 10 a 15h, tot el públic assistent podrà gaudir d’altres activitats com tallers i showcooking, mostra de productes, xerrades gastronòmiques i un sorteig d’una cistella amb Producte Fresc del Parc Agrari.

La nova Guia de Restaurants Sabors de l’Horta del Baix Llobregat 2020 es pot trobar ja al web www.turismebaixllobregat.com/saborsdelhorta i als restaurants del col·lectiu, punts d'informació de la comarca i fires gastronòmiques.

 

Preguem confirmació d’assistència a:

Consorci de Turisme del Baix Llobregat – Noemí Martínez

email a turisme@elbaixllobregat.cat o telèfon al 93 685 24 00. Ext. 550

Lloc: Can Comàs - Camí de la Ribera, s/n, El Prat de Llobregat

Hora: 12.30h

#saborsdelhorta #braava #parcagrari

 

 

 

Fitxers adjunts