Trobada online de Restauradors del col.lectiu del Baix Llobregat

Partager:

El passat dimarts 24 de novembre s'ha celebrat la reunió virtual exclusiva per a restauradors del col·lectiu Sabors de l’Horta, amb la presentació del Pla d'Acció 2021 i on s’ha inclòs la posada en comú dels resultats de l’auditoria realitzada per la consultora gastronòmica, Raquel Fructós.

El objectiu de l’estudi és donar a conèixer la vinculació del restaurant amb el projecte Sabors de l’Horta; la valoració del funcionament logístic del Parc Agrari i de les accions realitzades fins a data d’avui i la visió global i les propostes de millores per les accions futures.

A la segona fase, de 10.00 h a 11.00 h, es va realitzar una sessió de formació dinàmica, exclusiu pel col.lectiu de restauradors Sabors de L’Horta, a càrrec de Raquel Fructós, on s’ha parlat de les tendències gastronòmiques pel 2021 i s’han plantejat diverses preguntes com: Qué espera el teu client a partir d’ara? Com perceben els nostres sentits l'experiència en el vostre restaurant? Què tenen pensat els grans xefs per a transformar les experiències gastronòmiques? Així quin és el camí per traslladar aquestes idees al restaurant? Per concloure, es va parlar de les claus per a innovar i aportar valor. Com sempre, es va finalitzar amb precs i preguntes com a fi de trobada.