Apassiona’t al Baix Llobregat i viu els espectacles més singulars de la comarca

Share:

Aquest mes de març tornen a aixecar el teló dos dels espectacles més populars i vibrants del calendari escènic: la Passió d’Olesa de Montserrat, i la Passió d'Esparreguera, declarades Festes d’Interès Nacional. I ho fan, enguany, amb posades en escena més impactants i trencadores que mai. Dos espectacles teatrals que són els protagonistes de la campanya Apassiona’t al Baix Llobregat, que impulsa el Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Aquesta campanya vol donar a conèixer i promocionar aquestes representacions històriques úniques, en les que s’implica tot un poble. A més, el públic espectador pot aprofitar la visita a Olesa o Esparreguera per descobrir el nord de la comarca. És una veritable oportunitat per gaudir d’una escapada completa amb propostes que combinen la cultura, allotjaments singulars, bona gastronomia i atractius turístics únics.

Espectadors i espectadores poden aprofitar per a visitar llocs com les coves de Montserrat a Collbató o el museu de la colònia Sedó d’Esparreguera, exemple de les primeres colònies tèxtils del segle XIX. A Olesa de Montserrat, els més excursionistes gaudiran arribant fins a l’Ermita de Sant Salvador de les Espases, declarada bé cultural d’interès nacional. I els amants de la gastronomia trobaran diferents cellers i caves. Aquestes visites es poden combinar amb estades als hotels i dinars o sopars als restaurants de la zona i del col·lectiu Sabors de l’Horta.

A més, amb la campanya Apassiona’t, els visitants les persones que visitin les passions podran gaudir de descomptes especials en la compra de les entrades a les seves webs de cadascuna de les passions, introduint el codi “TURISMEBLL23”.

 

Dues representacions històriques amb nous espectacles consolidats

Les Passions arriben amb grans novetats i millores. Tot i ser representacions teatrals religioses amb una tradició centenària, aquest 2023 presenten nous espectacles amb més efectes i més emoció, obres amb més qualitat que mai.

Pel que fa a la Passió d’Esparreguera, que es pot veure des del 19 de març, presenta importants millores tècniques i s’han confeccionat noves escenografies. Cal destacar el disseny i elaboració d’una nova escenografia per a les escenes de Pilat. A més de continuar treballant en la millora de la resta d’escenografies. Les representacions es podran veure fins l'1 de maig.

I pel que fa a la Passió d'Olesa de Montserrat, estrenada el dia 12 de març, consolida el seu nou espectacle amb més efectes, més emoció, més música i més espectacularitat. Un nou concepte per un espectacle més potent i més música per acompanyar emocionalment la dramatúrgia. Les representacions es faran fins al dia 1 de maig.

 

Més informació: www.turismebaixllobregat.com/ca/apassionat-al-baix-llobregat