Marvel vs DC in concert

This activity has expired.

Visit our website www.turismebaixllobregat.com

Share:

Marvel vs DC en concert
Franz Schubert Filharmonia

Benvinguts a la batalla musical dels superherois! Ja sabem que la seva feina és lluitar contra els superdolents, però farem que la batalla se centri en la música: les bandes sonores dels herois de Marvel contra les bandes sonores dels herois de l’univers DC. En un costat, encapçalant l’equip, Spiderman, la Capitana Marvel i The Avengers. A l’altre, un grup liderat per Wonder Woman, Batman i Superman. Que soni la música!

Les factories Disney i Warner fa dècades que lluiten per produir les millors pel·lícules de superherois i, naturalment, aposten fort per una música que estigui a l’altura. El primer gran superheroi cinematogràfic modern va ser Superman i es va presentar acompanyat d’una banda sonora espectacular signada pel gran John Williams. Després van anar apareixent Batman (amb música de Danny Elfman), el Capità Amèrica (amb partitura d’Alan Silvestri), Wonder Woman (amb música de l’oscaritzat Hans Zimmer) o la Capitana Marvel (amb banda sonora de la compositora Pinar Toprak). Entre Marvel i DC han produït més de cinquanta pel·lícules de superherois amb una supermúsica que entra en batalla. Qui guanyarà l’embat? Segur que tots nosaltres!

Preu: 15,5 €. Anticipada 10,5 €. Tarifa Joves.Prat 5,5 € (imprescindible presentar DNI). Tarifa Infantil 6,5 € (imprescindible presentar DNI)

Contact
Correu electrònic
teatrelartesa@elprat.cat
Telèfon
934 794 506
Nom de l'empresa organitzadora
Teatre L'Artesà - Sala Gran
Data de celebració
4 de juny
Any de celebració
2023
Horari

18 h

Població
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Carrer del Centre, 33 - 08820
Preu

A consultar