12a trobada de Cervesers Artesans de Molins de Rei

Share:

La 12na trobada de Cervesers Artesans de Molins de Rei (TCAM) arriba el setembre consolidada i amb diverses novetats.
El 23 i 24 de setembre tindrà lloc la 12a edició de la TCAM, una de les trobades cerveseres més deganes de Catalunya. La ubicació d'aquesta trobada serà la Plaça de la Llibertat .


La trobada comptarà a més amb 10 cerveseres catalanes de primer nivell, moltes d'elles amb varis premis nacionals i internacionals i que estan marcant tendència dintre i fora de les nostres fronteres, cerveseres que són un clar exponent del nivell i maduresa que els sector de la cervesa artesana catalana està assolint arreu. Aquest esdeveniment comptarà a més amb actuacions musicals durant els dos dies, també hi haurà una oferta gastronòmica planificada ad-hoc a l’esdeveniment i gestionada per establiments hostelers de La Vila.

Durant la setmana de la TCAM es portaran a terme a l’aula de cuina del mercat municipal dos activitats, tastos maridatge amb cervesa a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal.


L’envergadura creixent de l’esdeveniment i potenciació de la proposta i plantejament de la TCAM amb La Candelera ha estat fruit de l’estreta col•laboració de l’entitat impulsora TCAM juntament amb l’Ajuntament de Molins de Rei , amb la coorganització de Metaldefenders i Zuulgarden, donant una empenta decisiva a una trobada cervesera de qualitat i que integra entitats, establiments, artistes i proveïdors de Molins de Rei.
L’actualitat d’aquesta trobada es pot seguir a les xarxes socials @tcam_molins i @firacandelera

Contact
Correu electrònic
candelera@molinsderei.cat
Telèfon
936800370
Nom de l'empresa organitzadora
TCAM
Data de celebració
23 i 24 de setembre
Any de celebració
2023
Horari

11 a 23h

Població
Molins de Rei
Adreça on té lloc l'activitat
Pl. LLIBERTAT - 08750
Preu

Gratuït