Gran èxit de la campanya ‘El Baix Llobregat, som el teu estiu’

Share:

La campanya de promoció turística El Baix Llobregat, som el teu estiu, impulsada des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer els atractius turístics de la comarca durant aquest estiu, ha estat tot un èxit, protagonitzant nombroses notícies i amplis reportatges en diferents mitjans de comunicació tant de premsa local, com comarcal, nacional i internacional.

I és què, la campanya donava a conèixer i impulsava més de 100 plans per a gaudir d’un estiu especial al Baix Llobregat. Per aquest motiu, el Consorci ha dipositat tots els seus esforços per a donar-los a conèixer a tothom i per a aconseguir la màxima difusió possible. L'objectiu, incrementar la notorietat i posicionament de la comarca, atraure i augmentar els visitants i els turistes, i reactivar aquesta important activitat econòmica del Baix Llobregat.

De fet, des del Consorci de Turisme s’ha fet enguany un gran esforç, sobretot, en donar a conèixer la comarca en el mercat nacional, per la qual cosa, es van tancar acords amb mitjans d’ampli abast com ara Minube, España Fascinante i Sapos i Princesas, aquest per a un target més familiar. Precisament, per arribar a aquest tipus de turista també s’han publicat articles sobre el Baix Llobregat en mitjans com ara “Mammaproof”, “Tot nens”, o “Sortir amb nens”.

A més a més, els atractius turístics de la comarca han estat protagonistes en publirreportatges i notícies en capçaleres tan importants com ara la revista “Descobrir”, els diaris “Nació Digital”, “Ara”, “El Periódico”, “La Vanguardia”, “El nacional.cat”, o “Elmon.cat”, entre d’altres. Els mitjans de comunicació comarcals també s’han fet ressò de la campanya El Baix Llobregat, som el teu estiu, i han publicat diaris com “El Llobregat”, “Elbaix.cat”, “El far”, o “La premsa del Baix”, per exemple.

Fora de les nostres fronteres també s’ha volgut reforçar la presència en premsa. Així, per donar a conèixer la campanya al mercat francès, s’ha impulsat la publicació d’un reportatge de més de 30 pàgines sobre el Baix Llobregat en la coneguda revista “Cap Catalogne”, que es publica en francès tant en la seva versió online, com en l’edició paper, que es distribueix per la Catalunya Nord (Perpinyà).

Així mateix, s’ha fet una important campanya en suports publicitaris del Metro, dels FGC i del TRAM, així com també a TV3 CCMA, amb un vídeo sobre el Baix Llobregat que s’ha emès en el seu canal online.

Aquesta acció s’articula dins del pla de comunicació de la campanya d'estiu del Consorci de Turisme, que inclou una important campanya de publicitat en els principals mitjans de comunicació digital i premsa escrita. També s’ha intensificat l’activitat a les xarxes socials de Turisme Baix Llobregat amb continguts promocionals, campanyes publicitàries i l’enviament de Newsletters promocionals.

 

 

Més informació:

Consorci de Turisme del Baix Llobregat
T. 93 685 24 00
turisme@elbaixllobregat.cat

 

www.somelteuestiu.cat

#SomElTeuEstiu  #TurismeBaixLlobregat  #BaixLlobregat

 

 

somelteuestiu.cat

 

 

VÍDEOS DE LA CAMPANYA:

 

somelteuestiu.cat som el teu estiu
som el teu estiu - platja som el teu estiu - esport i aventura
som el teu estiu - en familia