De Ruta amb el TRAM és una campanya de promoció turística per descobrir les activitats, visites i restaurants del Baix Llobregat de l’entorn del tramvia (línies T1, T2 i T3), a més d’oferir descomptes i promocions especials per gaudir d’aquests atractius turístics dels municipis de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Aquesta campanya de promoció anual, està organitzada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i TRAM, amb la col·laboració dels ajuntaments de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, i la participació del sector privat.

UNA RUTA TRAMenda!
Propostes per descobrir palaus, el modernisme màgic de Jujol, mercats de pagès amb productes de proximitat, parcs, activitats familiars i una variada oferta gastronòmica en restaurants km 0.

PLANIFICA LA TEVA ESCAPADA

  1. Entra a rutadeltram.cat i descarrega’t les promocions i els descomptes.
  2. Viatja còmodament durant el trajecte, i desplaça’t de forma confortable, ràpida i segura.
  3. Gaudeix de les visites i les activitats. Per gaudir dels descomptes tan sols has de mostrar la promoció descarregada a cada establiment corresponent.

No oblidis de compartir les teves experiències a #rutadeltram!