Cinema i música: Ivó Valdivielso i el cinema d'Agustí Casas

Share:

Com cada juliol des de fa ja anys, torna el Cinema i Música a la plaça Joan Garcia-Nieto. Per segon any, amb un cicle de pel·lícules del fons de cinema amateur del Prat que es conserva a l’Arxiu Municipal, que acompanyaran diversos músics de la ciutat amb la creació d’una banda sonora. Es tracta de pel·lícules fetes amb pocs recursos però amb uns resultats molt interessants que van fer del cinema amateur pratenc, entre els anys 1949-1986, un referent en el seu temps.

Ivó Valdivielso i el cinema d'Agustí Casas

L’Ivó, incasable trobador de nous sons a partir de la tecnologia, es confeccionarà un set especial per l’ocasió on podrem escoltar sintetitzadors analògics, caixes de ritmes i sons espectrals que seran la banda sonora de la producció audiovisual de l’Agustí Casas, que fa recerca de la història del Prat i analitza l’arquitectura de les construccions de la ciutat.

Agustí Casas , creador polifacètic i autodidacta, ha treballat tant amb fotografia com amb cinema. S’ha especialitzat en el documental de temàtica històrica, tot explicant l’evolució del Prat. També ha realitzat reportatges de temàtica més concreta, com ara el Carnaval. Alguns dels seus treballs els ha dut a terme amb la col·laboració d’amics, com en Felip Neri Gordi, integrats en les diferents entitats de les quals ha format part.

Contact
Correu electrònic
info@lacapsa.org
Telèfon
933790050
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament del Prat
Data de celebració
6 de juliol
Any de celebració
2022
Horari

22h

Població
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Plaça Joan Garcia-Nieto La Capsa - 08820
Preu

Gratuit