El Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya visita el Baix Llobregat

IMG_2198.JPG
Share:

El passat 1 de juny el director de la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono, va visitar el Baix Llobregat per conèixer alguns dels seus espais i les seves potencialitats turístiques, de la mà de la consellera de Turisme del Baix Llobregat, Mireia Monfort, i la gerent del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Eugènia Garcia.

La visita va començar al Parc Agrari del Baix Llobregat, on el gerent del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, Raimon Roda va explicar les característiques d'aquest impressionant espai agrícola de la comarca. Seguidament, a la Masia Can Comas, la seu del Parc Agrari, va tenir lloc una trobada amb els representants del sector privat del Baix Llobregat, amb l'objectiu que el Sr. Bono poguès conèixer de primera mà les seves propostes.

A continuació, es va fer una visita als Espais Naturals del Delta del Llobregat, amb la benvinguda de la gerent del Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta, Ma José Albaladejo, i un recorregut en bicicleta pels diferents itineraris.

La jornada pel Baix Llobregat va finalitzar amb una visita a Castelldefels, per conèixer la seva oferta turística i gastronòmica.