Carxofada 2023

Esta actividad ha expirado.

Visita nuestra web www.turismebaixllobregat.com

Comparte:

La carxofa és el producte agrícola estrella del municipi que s’ha convertit ja en un dels majors símbols de la ciutat. Després de tres anys torna la seva gran celebració a Sant Boi, la Carxofada.

El proper diumenge 2 d’abril es tornarà a celebrar el tradicional dinar popular de la Carxofada a la plaça de l’Ajuntament i la rambla Rafael Casanova. Aquell dia ens tornarem a trobar per gaudir d’un menú degustació on la carxofa és la principal protagonista

Aquest 2023 la Carxofada presenta un dia replet d’activitats. Al matí trobarem la trobada de puntaires, així com diversos tallers, exhibició de zumba i showcookings relacionats amb la carxofa. També podrem fer-nos amb autèntiques carxofes santboianes a la parada de la Cooperativa Agrària Santboiana. I gaudirem de la música de Grooviyama com a punt final de l’acte.

El dinar es farà en quatre torns (12.30h, 13h, 13.30h i 14h), per tal d’evitar cues, i per primer cop es podran adquirir els tiquets de forma online a https://www.entrapolis.com/entradas/CARXOFADA2023.

El tiquet del menú té un preu de 14 € de forma anticipada i 16 € el mateix dia.

L'Ajuntament de Sant Boi l'organitza conjuntament amb la Cooperativa Agrària Santboiana, l'associació de restauració Sant Boi Degusta i la col·laboració de Sant Boi Comerç.

Contacto
Correu electrònic
turisme@santboi.cat
Telèfon
936548216 Ext. 2149
Nombre de la empresa organizadora
Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Fecha de celebración
2 d'abril
Año de celebración
2023
Horario

12.30h, 13h, 13.30h i 14h

Población
Sant Boi de Llobregat
Dirección donde tiene lugar la actividad
Plaça de l'Ajuntament i Rambla Rafael Casanova - 08830
Precio

14 € venda anticipada i 16 € venda el mateix dia