Arriba el SuperMes al Baix Llobregat, tot el mes d'abril ple de propostes familliars amb descomptes

Comparte:

Les famílies podran gaudir d’activitats turístiques a preus reduïts

Ja és aquí el SuperMes del Baix Llobregat, la campanya impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, que proposa durant tot el mes d’abril, activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia a la comarca amb descomptes especials.

Una gran varietat d’atractius turístics de la comarca oferiran gratuïtats i descomptes especials, exclusivament al públic familiar, per a promoure el turisme actiu dins del Baix Llobregat. Tindrem activitats d’oci i d’aventura, per a fer rutes a la natura, visitar museus, participar en tallers, tastar la gastronomia i descansar en allotjaments.

Entre les activitats del SuperMes d’enguany, cal destacar les propostes que inclouen importants descomptes i promocions per a visitar i descobrir els principals atractius turístics de la comarca, com ara les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, el CRAM, els Museus de Martorell, el Canal Olímpic de Castelldefels, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell.

També, durant aquest SuperMes s’organitzen activitats completament originals, com ara la possibilitat de convertir-se en xef per un dia, un splash de catamarà o aprendre a tenir cura de ponis i cavalls, entre d’altres.

Per a gaudir d’aquest ampli ventall de propostes i dels seus descomptes, només cal entrar al web www.elsupermes.cat i activar les promocions.

A més de tots els descomptes, durant el SuperMes s’organitzaran diferents sorteigs, al web d’aquesta campanya i a les xarxes socials de Turisme Baix Llobregat, per a premiar a les famílies amb experiències molt completes a la comarca, que inclouran activitats i àpats, així com la tassa exclusiva del SuperMes.

El SuperMes és una campanya creada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, òrgan adscrit al Consell Comarcal del Baix Llobregat, i compta amb una gran implicació del sector públic i del sector privat de la comarca, amb l'objectiu de continuar consolidant la seva aposta pel turisme familiar. 

www.elsupermes.cat

 

#elsupermes

#TurismeBaixLlobregat #BaixLlobregat #aunsaltdeBarcelona

 

Logo El SuperMes

 

MATERIALS DE DIFUSIÓ DEL SUPERMES:

Baners, anuncis i imatges pels mitjans de comunicació en aquest enllaç: https://nuvol.elbaixllobregat.cat/index.php/s/5dK3ccWNSBpR8JB

 

El SuperMes_300x300

El SuperMes_728x90

 

    

VÍDEO DEL SUPERMES:

 

 

 

 

CONSORCI DE TURISME DEL BAIX LLOBREGAT

www.turismebaixllobregat.com

Tel. 93 685 24 00 Ext. 552

turisme@elbaixllobregat.cat