Influencers visiten les passions més importants del Baix Llobregat

Comparte:

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, òrgan adscrit al Consell Comarcal del Baix Llobregat, ha impulsat la campanya Apassiona't al Baix Llobregat amb els espectacles de la Passió d’Olesa de Montserrat i la Passió d'Esparreguera, declarades Festes d’Interès Nacional, com a protagonistes. 

Aquesta campanya vol donar a conèixer i promocionar aquestes representacions històriques úniques, en les que s’implica tot un poble. A més, el públic espectador pot aprofitar la visita a Olesa o Esparreguera per descobrir el nord de la comarca. És una veritable oportunitat per gaudir d’una escapada completa amb propostes que combinen la cultura, allotjaments singulars, bona gastronomia i atractius turístics únics.

En el marc d'aquesta acció, dos influencers han pogut descobrir i gaudir de les passions i de l'oferta que aquesta zona nord de la comarca ofereix. Van poder passejar pels nuclis antics de Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires i descobrir els Set Balcons de Montserrat. Entre altres activitats, van visitar les Coves de Montserrat a Collbató i el Taller Ceràmiques Sedó d'Esparreguera. També van degustar la gastronomia del Baix Llobregat al Restaurant La Volta d'Esparreguera. En quant a l'allotjament, l'Hostal Restaurant Can Duran i l'Hotel Barcelona Golf Resort 4*Sup., van ser els escollits.

Els influencers que van visitar el nostre territori (@viajandoexisto i @mueroporviajar) sumen 29K seguidors.Tots dos perfils van fer reels, stories i post tant als seus perfils d'Instagram com al seu blog. I és què, l’objectiu principal d’aquesta acció, impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, era reforçar i augmentar l’arribada de visitants a les passions i a la zona nord del Baix Llobregat.

 

Més informació: www.turismebaixllobregat.com/ca/apassionat-al-baix-llobregat