El CRAM a fons

Esta actividad ha expirado.

Visita nuestra web www.turismebaixllobregat.com

Comparte:

Des del CRAM (Centre de Recuperació d’Animals Marins) volen apropar-vos la tasca de conservació i sensibilització del medi marí que fan mitjançant una visita especialitzada.

La seva activitat principal és el rescat d’espècies marines en perill d’extinció, la seva recuperació i la reintroducció al seu hàbitat; també treballen en la recerca i l’educació (o sensibilització) per conèixer i ajudar al medi marí.

Durant la vista tècnica i acompanyats d’un educador visitareu les instal·lacions amb una mirada professionalitzadora, veureu algun espai restringit i coneixereu en profunditat com va començar la Fundació CRAM i com funciona. També s'incidirà sobre les tasques que duen a terme veterinaris, biòlegs i voluntaris de la Fundació, alguns casos clínics i pacients i algunes de les accions que s’han realitzat des de la Fundació per minimitzar les amenaces al medi marí.

És una visita pensada per a persones amb inquietuds sobre el medi marí, la seva conservació i les accions que s’hi poden dur a terme.

Activitat per a adults a partir de 16 anys.

Contacto
Correu electrònic
reserves@cram.org
Telèfon
931010170
Nombre de la empresa organizadora
CRAM
Fecha de celebración
18 de juny
Año de celebración
2023
Horario

De 12 h a 13:30 h

Población
El Prat de Llobregat
Dirección donde tiene lugar la actividad
Passeig de la Platja 0028 - 08820
Precio

A consultar