Nous cupons de descomptes per a descobrir i visitar el Baix Llobregat en família

Comparte:
  • Tornen els cupons amb descomptes per a visitar i fer escapades en família arreu de la comarca

  • Aquest any, a més, amb dues grans novetats: obre portes el Castell de Castelldefels amb Piratia, i l’experiència immersiva 360º al Centre Jujol Can Negre

 
Un any més, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat torna a posar a l’abast de les famílies els cupons amb descomptes per descobrir els principals atractius turístics de la comarca.

Aquest 2021, com a gran novetat, s'incorpora a l’oferta d’espais per visitar el nou Centre d’Interpretació de la Història i la Pirateria del Castell de Castelldefels. Piratia, un nou espai museístic que apropa la història del Castell i la recreació dels atacs pirates a les costes de Castelldefels a través d'una experiència immersiva, molt visual i interactiva, marcada per les projeccions i les noves tecnologies que de ben segur, agradarà molt a grans i petits.

Una altra novetat d’aquest any la trobem al Centre Jujol Can Negre, a Sant Joan Despí. Podem descobrir l’obra modernista de Josep Maria Jujol, un dels màxims exponents del modernisme català, a través d’una experiència immersiva 360 graus.

A més a més d’aquestes novetats, les famílies també podran visitar amb interessants descomptes altres importants atractius turístics de la comarca: la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, les Coves de Montserrat de Collbató, Catalunya en Miniatura i Aventura a Catalunya en Miniatura, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Catalunya, les Termes Romanes de Sant Boi, els Museus d'Esplugues -Can Tinturé i La Rajoleta-, el Parc Arqueològic Mines de Gavà i el Museu de Matemàtiques de Catalunya MMACA.

Aquest 2021, a causa de la situació actual provocada per la COVID-19, es recomana a les famílies que planifiquin les sortides i escapades amb temps, sempre assegurant amb cada establiment que l’espai està obert i que per tant poden fer ús de les promocions.

Els cupons amb descomptes es poden descarregar i sol·licitar al web www.turismebaixllobregat.com/cupons.

 
www.turismebaixllobregat.com/cupons

#TurismeBaixLlobregat  #BaixLlobregat

 

Cupons descomptes Baix Llobregat    Cupons descomptes Baix Llobregat

 

Cupons descomptes Baix Llobregat

 

 

 

 

Consorci de Turisme del Baix Llobregat
T. 93 685 24 00
turisme@elbaixllobregat.cat