La revista “El Llobregat” publica l’especial “Estiu al Baix 2021” per a viure un estiu Km0

Comparte:

La publicació gratuïta, de 500 pàgines, posa en valor els atractius turístics de la comarca i aposta per la cultura local, recomanant propostes enogastronòmiques,  culturals, esportives i paisatgístiques

Què faràs aquest estiu? Tens 500 pàgines on inspirar-te. Són les que conté la publicació “Estiu al Baix 2021”, editada per la revista “El Llobregat” i BCN Content Factory, amb la col·laboració i el suport del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Es tracta d’una publicació gratuïta, que a més a més es pot descarregar en pdf, plena de recomanacions i de continguts per a gaudir d’un estiu i d’unes vacances Km0, en el Baix Llobregat.

L’edició posa en valor els atractius turístics de la comarca i dona veu a periodistes, escriptors, estudiants i a joves “Ambaixadors”, que s’estan formant en turisme, restauració i oci. Són 10 perspectives molt personals sobre 10 municipis de la comarca: Castelldefels, Cervelló, El Prat, Esparreguera, Gavà, Molins de Rei, Sant Boi, Sant Feliu, Torrelles i Viladecans.

La publicació, coordinada per la periodista Blanca López, atresora autèntiques sorpreses, com ara els 12 reportatges sobre el Baix Llobregat signats per escriptors com ara el també periodista Raúl Montilla de “La Vanguardia”, o per David Aliaga, l’únic català a la prestigiosa llista Granta.

També conté nombroses recomanacions com ara rutes per a gaudir d’una bona taula i per a tastar la cuina dels xefs de la comarca, o per a descobrir nous i renovats restaurants, també propostes per a descobrir la personalitat dels cellers del Baix Llobregat inclosos a la DO Penedès. L’“Estiu al Baix 2021” també inclou propostes per a fer en família, com ara 10 visites a indrets d’interès turístic de la comarca; una guia de festes populars i d’estiu; una guia d’activitats d’aventura i esport, i propostes culturals, tant de música com de teatre.

Un dels apartats més interessants és el dedicat al Biosphere, amb diversos àmbits, terra, aigua i aire, i que signen cinc joves que donen les seves mirades nòmades i arrelades sobre cinc dels paisatges quotidians del Baix Llobregat. I és que, la publicació no només va dirigida al públic final, també està pensada per a inspirar i atraure als professionals que han de prendre decisions perquè triïn el Baix Llobregat com a aposta d’èxit per a inversions turístiques.

La presentació de la guia “Estiu al Baix 2021” es va celebrar el passat 1 de juliol al restaurant Catalina, el nou establiment del restaurador Oscar Manresa ubicat a Gavà, en la qual va estar present la Consellera de Turisme del Baix Llobregat, Gemma Rodríguez, l'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, l'assessor editorial d'El Llobregat i editor de BCN Content Factory, Juan Carlos Valero, entre d'altres autoritats d'ajuntaments i empreses del territori.