Portes obertes al Castell de Voltrera i al Balcó de Montserrat

Comparte:

El Castell de Voltrera d'Abrera és accessible per a la ciutadania, després de la finalització dels treballs per a la consolidació estructural del castell i de la capella de Sant Pere, situades al barri de Can Vilalba. A més, ens hem sumat al projecte dels 7 balcons de Montserrat del Consorci de Turisme del Baix Llobregat amb el nou Balcó de Montserrat, que ens ha permès tenir un balcó a l’esplanada del Castell.

Aquesta nova infraestructura ens ajuda a revalorar l’espai, a crear punts d’interès per als nostres veïns i atreure nous visitants. Les jornades de portes obertes del Castell de Voltrera d'Abrera i el balcó de Montserrat es duran a terme el primer dissabte de cada mes en l’horari d’onze del matí a sis de la tarda. Tothom tindrà accés lliure a la zona del Castell de Voltrera i allà podrà seguir un recorregut històric a través d’uns plafons informatius que hem previst per fer la visita.

A més, a través del balcó instal·lat a l’esplanada, podran gaudir d’unes vistes privilegiades de la muntanya màgica de Montserrat. Recordem que aquest es complementa amb una barana/mirador amb elements direccionals que serveixen per identificar els principals punts d’interès de la zona.

Les portes obertes al recinte es faran cada dissabte durant tot l'any en els següents horaris:

Horari d'hivern: de gener a maig i d’octubre a desembre d’11.00h a 18.00h

Horari d'estiu: juny, juliol, agost i setembre d’11.00h a 20.00h

 

Les visites comentades del 2023 seran:

16 de desembre a les 11:30 h

Contact
Correu electrònic
informacio@abrera.cat
Telèfon
93 770 03 25
Nombre de la empresa organizadora
Ajuntament d'Abrera
Fecha de celebración
9, 16, 23 i 30 de desembre
Año de celebración
2023
Horario

Portes obertes d’11:30 h a 18:00 h.

Población
Abrera
Dirección donde tiene lugar la actividad
pl. del Castell de Voltrera s/n
Precio

Gratuït