Baix Llobregat Convention Bureau a la MIS de Madrid 2021

agenda one to one Baix Llobregat.jpg
Comparte:

Els passats 28 i 29 d’abril va tenir lloc a l’hotel Riu Plaza España de Madrid la 9a edició de la MIS (Meeting & Incentive Summit), una conferència - workshop creada per poder generar networking amb els organitzadors de reunions i incentius, mitjançant un programa de sessions de formació de les darreres tendències, speednetworking, speech elevator i cites preestablertes amb Organitzadores d’events de Madrid i Barcelona, principalment, i resta d’Espanya.

En aquesta edició, com a novetat, l’esdeveniment es va celebrar en dos dies per assegurar una major participació del sector, fent-se el 28 de manera presencial, i el 29 en format híbrid.

De la mateixa manera, el dia anterior al workshop, els CB’s van formar part d’una reunió molt intensa i productiva amb Grupo Eventoplus per tal de treballar conjuntament i enfortir els destins i els seus membres i reactivar-nos entre tots, conjuntament.

Dos dies intensos, dinàmics i productius, carregats de força amb cites, presentacions i networking i amb les següents conclusions:

  • Es poden fer events amb totes les mesures de seguretat i higiene
  • Els events presencials segueixen sent esencials per les relacions i decisions que es generen
  • Lo Cooperació, la Comunitat, la Cocreació: més important i necessària que mai.