Baix Llobregat Convention Bureau participa a la 1a Edició del Iberian MICE Forum Virtual

Comparte:

El Consorci de Turisme, sota el seu programa Baix Llobregat Convention Bureau, ha participat a la 1a edició virtual realitzada per Iberian MICE Forum els dies 1 i 2 de juliol. Aquesta convocatòria ha sigut molt especial ja que el seu format virtual que neix de la nova realitat, ha estat dissenyat com un esdeveniment interactiu amb l’accent posat a humanitzar aquesta experiència virtual, traspassant les pantalles a través de les emocions.

Amb aquest canvi de format, el propòsit de l’Iberian Mice va ser el de connectar i fomentar les relacions entre tots els actors de la cadena de valor de la indústria MICE, ampliar les relacions, així com reactivar el sector, sempre tenint en compte la realitat i les circumstàncies que estem vivint.

Per totes aquestes raons, El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, sota el programa Baix Llobregat Convention Bureau, va ser-hi present en aquest workshop donant a conèixer el destí Baix Llobregat i la seva oferta MICE a un total de 14 agències d'events estatals de Barcelona i Madrid. Amb la seva participació a aquest important acte del sector Mice que representa més del 50% de les pernoctacions als hotels del Baix Llobregat, el Convention Bureau del Consorci de Turisme tornà a reforçar l’oferta de la comarca a nivell nacional e internacional ara que, poc a poc, és va reactivant el turisme Mice al Baix Llobregat.  

Aquesta edició virtual es va presentar, com un event interactiu però en format online amb un networking estructurat i una agenda one-to-one amb les millors agències corporatives i associacions de tota Espanya.

És el moment d'adaptar-nos, evolucionar i liderar la transformació del sector dels #events #Mice del #Baix Llobregat.

https://www.linkedin.com/company/baix-llobregat-convention-bureau
https://www.baixllobregatcb.com/
www.turismebaixllobregat.com
Twitter:@TurismeBaixLlob
Facebook.com/TurismeBaixLlobregat
Instagram.com/turismebaixllobregat