El Baix Llobregat a la revista francesa Cap Catalogne

Comparte:

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha engegat una campanya de promoció d’escapades de tardor a la revista francesa especialitzada en turisme, Cap Catalogne. Amb la fi de donar suport al sector turístic, s’ha promocionat la comarca en un publireportatge sobre Castelldefels de dotze pàgines, i en un reportatge de natura sobre el Delta del Llobregat i les Coves de Montserrat de Collbató.   

Amb aquesta nova campanya destinada al turisme internacional de més proximitat, es vol donar a conèixer el Baix Llobregat com a destí turístic familiar, d’esport i natura, i  la gastronomia, amb propostes com el modernisme de Gaudí, passejades per les platges de la comarca i excursions en bicicleta als espais naturals del territori, com el Delta del Llobregat o a la Muntanya de Montserrat.  

L'acord del Consorci de Turisme amb aquesta editorial, així com amb diferents mitjans francesos, té l'objectiu de contribuir a generar estades en el territori impactant al turista del mercat francès, primer emissor internacional pel Baix Llobregat.