El Consorci de Turisme del Baix Llobregat de nou a l'EIBTM, Barcelona Meeting Total Convention Bureau

Comparte:

L'EIBTM, la principal exposició del sector de conferencies, incentius, events, viatges de negocis i congressos, es portarà a terme a Barcelona del 27 al 29 de novembre. El Consorci de Turisme del Baix Llobregat estarà de nou present en aquesta important fira, amb un espai dins l'estand de la Diputació de Barcelona (núm. N550).

El turisme de reunions al Baix Llobregat ha experimentat una important evolució durant els darrers anys. La presència de tot un conjunt d'empreses vinculades a aquest segment del turisme, l'existència d'una important oferta complementària, així com la privilegiada situació geogràfica del Baix Llobregat -amb l'aeroport del Prat, i situada entre Barcelona i Sitges- porten al Consorci de Turisme a participar en events que, com l'EIBTM, permetin la difusió i promoció de l'oferta per al turisme de reunions de la nostra comarca.

Tenint en compte que els visitants de l'EIBTM són executius responsables de l'organització de viatges de negoci, congressos, conferències, events i viatges d'incentiu, el Consorci promourà aquest emergent sector de l'activitat turística del Baix Llobregat mitjançant la Guia Professional per a reunions del Baix Llobregat. Equipaments i serveis complementaris, també en format Cd Rom, una publicació adreçada als professionals que treballen en aquest sector, on poden trobar totes les dades necessàries per a cobrir tots els requisits que aquest tipus de reunions suposen.

Des del Consorci de Turisme considerem que iniciatives com aquesta permeten una major difusió i potenciació del sector a nivell internacional, i contribuiran a la consolidació del Baix Llobregat com a destinació del turisme de reunions.

Baix Llobregat, 21 de novembre de 2007