El Convention Bureau del Consorci de Turisme del Baix s’estrena a Linkedin

Comparte:

Des de l’1 de juny, el programa Baix Llobregat Convention Bureau del Consorci de Turisme ha estrenat nou canal de comunicació a la xarxa professional Linkedin, per maximitzar les accions per promocionar el sector Mice del Baix  Llobregat.

Amb la fi de donar més visibilitat a l’oferta MICE del Baix Llobregat Convention Bureau, ens posem en marxa a Linkedin, una de les millors eines comercials per captar, optimitzar i fidelitzar agències d’events, així com el sector corporatiu i associatiu.

La nostra estratègia a aquesta xarxa social estarà composta per diferents accions per donar a conèixer el conjunt de l’oferta Mice de la comarca com a Restaurants i Beachs Clubs, Espais Singulars, Hotels, Auditoris, Conference Service i Aftermeeting. A més s’explicarà  els potencials de la comarca, que la converteixen en una destinació ideal per a l’organització d’events i reunions d’empreses. 

Des del nostre perfil farem publicació de posts setmanals, així com campanyes puntuals i estratègiques, a més de fer difusió de tota la informació i notícies d’interès, vinculades a aquest sector.

Ja podeu seguiu-nos!

Tota la nostra activitat, es pot consultar a: Linkedin.com/company/baix-llobregat-convention-bureau