El nou Centre d’Interpretació de la Història i la Pirateria del Castell de Castelldefels escalfa motors per a rebre aquest estiu a turistes i visitants

Visita Castell Castelldefels 21 abr 21.jpeg
Comparte:

●    El Centre Històric té previst obrir les seves portes als turistes a mitjans del pròxim mes de juny

●    Representants del sector del Turisme i el Comerç del Baix Llobregat, entre ells,  la consellera de Turisme i la coordinadora del Consorci, ja han fet una visita institucional al Centre Històric


Aquest estiu hi haurà més motius per a visitar Castelldefels. Perquè, es podrà visitar i descobrir el nou Centre d’Interpretació de la Història i la Pirateria del Castell de Castelldefels, un projecte museístic que aproparà la història del Castell i la recreació dels atacs pirates a les costes del municipi d'una manera molt visual i interactiva, marcada per les projeccions i les noves tecnologies. El nou Centre té previst obrir les seves portes al públic a mitjans de juny.  

La pandèmia no ha permès fer una inauguració oberta a tothom, però el nou Centre d’Interpretació ja ha rebut a representants del Turisme i el Comerç del Baix Llobregat. Va ser el passat 21 d'abril, quan membres de diverses institucions de la comarca, com el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, van veure en primícia les novetats d’aquest reformat conjunt històric.

La visita institucional va comptar amb l’Alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda; la regidora d'Urbanisme i Obres, Promoció Econòmica, Foment de l'Ocupació i Turisme, Eva López Giménez; la consellera de Turisme del Baix Llobregat, Gemma Rodríguez; la coordinadora del Consorci, Laura García i part de l’equip tècnic, entre d'altres.  

La visita va estar guiada per l'historiador de la ciutat, Alfonso López Borgoñoz, qui va explicar amb detall tot el que els visitants podran veure i descobrir. De fet, els objectius
d’aquesta primera visita per part de les representants del Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha sigut conèixer de primera mà aquest nou espai, per tal de convertir-lo en un nou pol d'atracció turística que ajudi tant al municipi com a la resta de la comarca a continuar creixent en número de visitants i en la qualitat de la seva oferta turística.

D’aquesta manera, els nous espais del Castell de Castelldefels es podran integrar ja en les estratègies de promoció del Baix Llobregat, posicionant-los com a punt important d’interès tant per als turistes de perfil familiar, com per al cultural i d’oci. El Castell pretén també oferir-se també com a un dels nou atractius turístics per a complementar l’oferta MICE de la comarca. En definitiva, convertir-se en un nou atractiu per al gran públic i per als professionals.