Les Passions del Baix Llobregat tornen a fer vibrar els visitants de la comarca

apassioant.jpg
Comparte:

La Passió d’Esparreguera i d’Olesa de Montserrat són els espectacles teatrals més singulars de la Setmana Santa catalana

Un any més, el Baix Llobregat “s’ha apassionat” aquesta primavera amb els espectacles més singulars i vibrants de la comarca, les representacions teatrals imprescindibles d’aquestes dates: la Passió d’Olesa de Montserrat, i la Passió d'Esparreguera, declarades Festes d’Interès Nacional.

Les Passions, després de l’aturada històrica de l’edició del 2020 a causa de la pandèmia,  van tornar a aixecar el teló amb interessants propostes, adaptant-se a la nova situació i complint amb totes les normes i els protocols COVID19. Unes mesures de seguretat i higiene extraordinàries, però, que no han minvat pas la qualitat dels espectacles.

 

Apassiona’t al Baix Llobregat

Sota aquest lema, un any més, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha promocionat la comarca tot aprofitant la temporada de Passions. De fet, enguany, els visitants i espectadors han pogut gaudir d’especials descomptes als espectacles més singulars del Baix Llobregat i planificar d’aquesta manera, una escapada amb experiències úniques.

I és què, a més de les representacions teatrals més singulars de la Setmana Santa, el Consorci va proposar a l’espectador complementar la visita a la comarca descobrint emblemàtics punts d’interès com ara, les Coves de Montserrat a Collbató, el Museu de la Colònia Sedó a Esparreguera, els cellers com les Bodegues Ca n’Estella a Sant Esteve Sesrovires.

D’aquesta manera, els espectadors de les Passions podien arrodonir el seu pas pel Baix Llobregat gaudint de la cultura, del patrimoni i també de la gastronomia, perquè a més a més d’aquesta oferta turística, des del Consorci s’ha impulsat també l’oferta culinària especialment representada pels establiments de Sabors de l’Horta.

 

Grans novetats tecnològiques

I és que, enguany les representacions teatrals comptaven amb moltes novetats, que feien encara més atractiva la visita al Baix Llobregat. Entre les grans novetats d’aquesta temporada, tant a la Passió d'Esparreguera (estrenada el 27 de març), com a la d’Olesa de Montserrat (que va aixecar el teló el divendres 2 d’abril), ha destacat el gran protagonisme de la tecnologia. A Esparreguera, per exemple, els espectadors han pogut veure un teatre totalment renovat. Nous projectors han format part de l’espectacle, creant vídeos i efectes visuals mai vistos fins ara a la Passió d’Esparreguera.  

D’altra banda, aquest any, la Passió d’Olesa de Montserrat, s’ha estrenat d’una manera molt especial i diferent a les temporades anteriors. I és que, tot i que també ha reduït la durada del seu espectacle, va permetre viure la Passió des de casa. Totes les funcions es van poder veure en directe via plataforma d’streaming, amb continguts audiovisuals inèdits. Una edició que ha concentrat també tota la intensitat i emotivitat d’un espectacle amb cinc segles d’història, en un format adaptat al moment actual, i amb novetats tècniques de so, llum i amb projeccions digitals com a complement de l’escenografia física.

 

Per a més informació, entreu a l’enllaç:

https://turisme.elbaixllobregat.cat/apassionat-al-baix-llobregat