Micro-històries gastronòmiques del col·lectiu Sabors de l'Horta del Baix Llobregat 2020

Comparte:

Sota el format de vídeo-càpsules, segueixen les accions de promoció 2020 de Sabors de l'Horta produïdes pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Aquest any, es dona la benvinguda als deu nous adherits al col·lectiu que ja reuneix 57 restaurants de la comarca, els vídeos dels quals estan disponibles al canal de youtube del Consorci. Aquesta nova sèrie composta de deu vídeos relata en 30 segons tot el que us ofereixen als restaurants que pertanyen a Sabors de L'Horta. Són micro-històries molt bé relatades que recullen l'entorn, el lloc i la gastronomia del restaurant i que, aquest estiu, s'estrena amb el restaurant UnLugar de Castelldefels. Els primers cinc vídeos-càpsules s'aniran publicant al llarg dels mesos de juliol i agost i els altres 5 durant els mesos de setembre-octubre.

La promoció personalitzada amb vídeo s'ha convertit en una de les eines més efectives de comunicació del col·lectiu "Els Sabors de l'Horta" i la millor manera de fer descobrir la qualitat gastronòmica dels productes amb segell de garantia "Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat". Cada temporada, els xefs preparen les seves propostes segons els productes emblemàtics del Baix Llobregat, com són la carxofa Prat, les cireres del Baix, els calçots, els espàrrecs, i una llarga llista de fruites i hortalisses que es cultiven als camps del Parc Agrari.

Des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat tenim clar que el nostre objectiu és la potenciació de la gastronomia de la comarca tant a través de la promoció dels productes autòctons del Baix, com de la promoció de l'art culinari i amb identitat dels xefs que conformen Els Sabors de L'Horta del Baix Llobregat. Per totes aquestes raons, no us perdeu aquests petits passejos que podreu trobar a les nostres xarxes, via facebook o youtube, i al web https://turisme.elbaixllobregat.cat/saborsdelhorta.