Nous reptes per a la reactivació de les empreses del sector Mice del Baix Llobregat

Comparte:

El passat 29 de setembre, a l’hotel SB Bcn Events de Castelldefels, Baix Llobregat Convention Bureau, va portar a terme, amb la col.laboració de la consultora Eventoplus, una formació en format híbrid i on es van aplicar totes les mesures per garantir la seguretat de l’esdeveniment.

L’objectiu d’aquesta jornada, inaugurada per la Consellera de Turisme del Baix Llobregat, Gemma Quiñonero, va ser ajudar a les empreses associades al Baix Llobregat Convention Bureau a adaptar-se al nou context produït pel Covid, així com generar solucions de formats, esdeveniments amb multi-seus o esdeveniments 360, a més de fomentar la connexió, la col·laboració i la co-creació entre empreses del Baix Llobregat.

Així, desprès d’un eficaç Ice-Breaker dirigit per Eric Mottard, CEO d’Eventoplus i Asun Paniagua, Periodista especialitzada en Digital i Content Marketing, es van presentar las conclusions preliminars que es vas desprendre d’un qüestionari previ realitzat als assistents seguit d’un torn de comentaris.

En aquest qüestionari adreçat a les empreses associades, s’analitzava els serveis i potencial de la comarca com a destí d’esdeveniments, i es preguntava quines accions podria realitzar el Baix Llobregat Convention Bureau per ajudar a reactivar aquest important sector econòmic.

Un altre punt important va ser aprofundir sobre com s’havia afrontat el impacte del Covid-19 i com es podria millorar i amb quines eines, incidint en les claus normatives i explicant exemples d’iniciatives adaptatives. Finalment es va treballar una dinàmica de grups amb la fi de generar sinèrgies entre els assistents.

La propera acció de formació, el proper 16 d’octubre, donarà continuïtat a aquesta jornada,  i s’aprofundirà en com comunicar millor el producte i els serveis que s’ofereix al client Mice.

De la mateixa manera, Baix Llobregat Convention Bureau, programa del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, presentarà les seves estratègies i accions per reforçar el sector MICE de la comarca, un dels sectors econòmics més afectats per la crisi del Covid, i amb més pes en l’estructura turística de la comarca.