Publireportatge de tardor del Baix Llobregat a la revista Turisme Catalunya

Comparte:

Per potenciar el turisme familiar i de proximitat per a aquesta tardor, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha realitzat un nou publireportatge a la revista Turisme Catalunya nº 69 de MGZ Publicaciones a la seva edició de setembre donant a conèixer els atractius turístics de la comarca del Baix Llobregat.

Natura, esport, gastronomia i cultura centren una oferta de tardor molt familiar, posant l’accent a les nombroses activitats a l’aire lliure i molt a prop de Barcelona.

Així trobareu des d’una excursió a les Coves de Montserrat de Collbató, a una ruta en bicicleta als Espais Natural del  Delta de Llobregat, una passejada als jardins del Castell de Castelldefels o anar en barca pel Canal Olímpic de Catalunya, i una visita al Museu de les Matemàtiques de Catalunya a Cornellà, ubicat en el Palau del Parc de Can Mercader, un espai natural amb propostes molt familiars com un passeig en trenet.

A nivell cultural, la oferta és molt amplia però calia recordar que aquest any es molt especial per a la Cripta Gaudí de la Colònia Güell ja que compleix 15 anys com a Patrimoni Mundial de la Unesco. Tot seguint amb el moviment modernista, es recomana una magnífica proposta, la ruta de Jujol a Sant Joan Despí, per descobrir edificis emblemàtics com el Centre Jujol - Can Negre i la Torre de la Creu.

Un altre gran atractiu turístic de la comarca destacat en aquest publireportatge és la gastronomia del Baix Llobregat, basada en els productes frescos de proximitat i de temporada del Parc Agrari. Sota el conegut segell de qualitat, es recomana un àpat en els restaurants del col·lectiu Sabors de l’Horta del Baix Llobregat, especialitzats en productes km0, així com gaudir de la carta de tardor en qualsevol dels restaurants del 30 municipis del Baix Llobregat.