El Consorci de Turisme va presentar un DVD turístic de la comarca i noves campanyes gastronòmiques

Share:

Dins del marc de la passada edició de l'Agrotur, que es va celebrar els darrers 3 al 5 de novembre al recinte firal de Cornellà de Llobregat, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va donar a conèixer, al seu estand (el 65), les noves iniciatives engegades per promoure i donar a conèixer els recursos turístics de la comarca.

La primera actuació va tenir lloc el divendres dia 3 a les 12 hores, i va consistir en presentar la campanya gastronòmica "El Pota Blava a la Carta", una iniciativa mitjançant la qual importants restauradors del territori ofereixen en les seves cartes creacions culinàries protagonitzades per aquesta prestigiosa au. Cadascun dels plats elaborats pels cuiners són totalment originals, i s'hi poden trobar diverses visions i variacions amb aquest producte.

La presentació es va acompanyar amb un seguit de tasts per donar a conèixer alguns dels productes autòctons del territori, basats en el propi pollastre, i d'altres en productes típics de l'horta baixllobregatina, amb l'objectiu de començar a difondre la propera posada en marxa de la nova edició de la campanya "Els sabors de l'horta del Baix Llobregat".

Altre dels actes que va organitzar el Consorci de Turisme consisteix en la presentació d'un audiovisual, en format DVD, editat amb l'objectiu de potenciar i difondre les opcions turístiques de la comarca. El material ofereix un recorregut visual per diferents indrets del territori, una representació de la diversitat de possibilitats que els visitants poden trobar al Baix Llobregat.

El material mostra un recorregut en imatges recollint una representació de l'entorn natural -com les platges, el delta o Montserrat-, del patrimoni modernista -la Cripta de Gaudí i obres de Jujol-, de l'oferta vinculada amb el turisme actiu -golf, activitats nàutiques al litoral o el Canal Olímpic-, de la gastronomia, d'indrets d'interès -com les Mines Prehistòriques de Gavà o les Coves de Salnitre de Collbató- o de festes i celebracions, entre d'altres.

Pel que fa al diumenge dia 5, entre les 12 i les 14 hores els nens van poder participar en un taller de fabricació de joies, organitzat en col·laboració amb els responsables del futur Parc Arqueològic de les Mines Prehistòriques de Gavà.

 

Baix Llobregat, 7 d'octubre de 2006

Fitxers adjunts